A
g
e
n
d
a
×
of

×
×
Yvi's Design & Fashion

Yvi's Design & Fashion

Yvi's Design & Fashion

Yvi's Design & Fashion

 

Is gespecialliseerd in het maken van avondkleding,handgemaakte culturele kleding en bruidsmode. Ook kunt u bij ons terecht voor het herstellen van u bestaande kledingstukken. 

Dit wordt allemaal gedaan in ons Atelier te Zwijndrecht. Yvi's Design en Fashion is opgericht door de modeontwerper Yvonne van Bree. 

Over Yvonne van Bree

 

Yvonne van Bree is geboren in Suriname en woont al jaren in Nederland. Yvonne heeft haar opleiding tot modeontwerper ook afgerond in Nederland.
Als jong meisje is deze modeontwerper altijd met ontwerpen bezig geweest en heeft met haar oma die modeontwerper was en haar grootste inspiratie bron ook was prachtige ontwerpen gemaakt. 

 

Foto Yvonne

Werkwijze

 

Wij maken eerst een afspraak met de klant, waarbij wij uw wensen in kaart brengen. Er wordt dan een ontwerp voor u gemaakt met uw eigen ideƫen en van ons en samen komen wij zo tot een prachtig ontwerp.
Na het ontwerpen wordt de stof bepaald en gekeken of deze stof geschikt is voor het ontwerp. Alles wordt besproken met de klant, zodat de kleding helemaal naar wens is.

Afhankelijk van het budget kan er ook een ontwerp en stof gekozen en of gemaakt worden.

Yvi's Design & Fashion
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok